Başkan Ünlü’den Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı;

Çanakkale’de kahraman milletimizin destanlar yazarak kazandığı zafer, milletimizin kaderini ve dünya tarihinin akışını değiştirmiştir. Çanakkale’de ortaya konulan vatan sevgisi ve millet olma bilinci, bizim en büyük zenginliğimizdir. Bizler millet olarak ’Çanakkale Geçilmez’ dedirten güçlü bir duruşun mirasçılarıyız. Çanakkale Zaferi’nin önemini en iyi şekilde idrak etmeli ve gelecek nesillerimize aktarmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız için canını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Zekeriya ÜNLÜ