BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI;

23 Nisan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’dır. Bugün, 100. yıl önce açılışı gerçekleşen ve Millî Mücadeleyi yürüten Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıl dönümünü ve bugüne atfedilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Millî Mücadelenin kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle yâd ediyorum. Meclisimizin 100. Kuruluş yıldönümünü ile halkımızın ve çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.
Zekeriya ÜNLÜ