B20 Suudi Arabistan ve TOBB Küresel Diyalog Toplantısı Daveti

Bilindiği üzere, G20 dünya ekonomisinin yaklaşık %80’ini, ticaretinin %75’ini ve nüfusunun %70’ini temsil etmektedir. 2015 yılında Türkiye G20 dönem başkanlığını yürütmüştür. 2020 yılında G20 dönem başkanlığı Suudi Arabistan tarafından yürütülmektedir.

G20 bünyesinde oluşturulan ve üye ülke iş örgütlerinin bir araya getiren en önemli gruplardan biri de B20’dir. Ülkemizin G20 dönem başkanlığında, B2O Başkanlığı da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yürütülmüştür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve B20 Suudi Arabistan ortaklığında, “B2O Küresel Diyalog Toplantısı” adıyla, 5 Ekim 2020 tarihinde bir toplantı gerçekleştirilecektir. Toplantıda B2O Suudi Arabistan tarafından yürütülen “Görev Gücü” çalışmalarının sonuçlarının paylaşılması öngörülmektedir.

Söz konusu etkinliğin taslak programı ekte yer almakta olup, katılmak isteyenlerin https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_mbpwQ8h7SR-w5rREZQsFhg adresinden kayıt yapmaları gerekmektedir