Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatının Enerji Sektörüne Etkileri Webinarı hk.

Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatının enerji sektörüne etkileri hakkında 1 Aralık 2020 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

TOBB’un organizasyonunda Global Resources Partnership Yönetim Kurulu Başkanı ve The London Energy Club İcra Başkanı Mehmet Öğütçü’nün katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın küresel enerji sektörüne etkileri ve iş dünyası liderlerine tavsiyeler dahil Türkiye için nasıl sonuçlar doğurabileceği konuları anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

yesil

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi