AVM ve Zincir Marketler’de Sıfır Atık Uygulaması Bilgilendirme Semineri

Sayın üyemiz;

09 Mart 2021 tarihi saat 14:00’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde “AVM ve Zincir Marketler’de Sıfır Atık Uygulaması” gerçekleştirilecektir. Seminerde AVM’ler ve zincir marketlerde sıfır atık uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

AVM’LERDE SIFIR ATIK WEB VERSİYONU

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi