Akaryakıt Sektöründe Sıfır Atık Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)’nden alınan bir yazıda; Akaryakıt sektöründe sıfır atık uygulaması hakkında 16 Aralık 2020, Çarşamba günü saat 14:00’te, internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Seminere ilişkin detaylara ulaşmak için akaryakit-sektorunde-sifir-atik-webinari-ek-tıklayınız.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOBB işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminer programI çerçevesinde akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yönelik olarak sıfır atık uygulaması anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların sorularının cevaplandırılacağı ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi