27. Tiran Uluslararası Fuarı Hk.

İlgi : İstanbul Ticaret Odası’nın 14.06.2021 tarihli ve 58562 sayılı yazısı.
İlgide kayıtlı yazıda, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da 23-26 Kasım 2021 tarihlerinde sanayi, ticaret, yatırım
ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılacağı 27. Tiran Uluslararası Fuarı’nın düzenleneceği
bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar’a ilişkin belgeler ekte sunulmakta olup, ayrıntılı bilgi için İstanbul Ticaret Odası ile iletişime
geçilmesi mümkündür.

27. Tiran Uluslararası Fuarı Hk.

7326 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” kapsamında üyelerimizin 30.04.2021 tarihinden (bu tarih dâhil) önceki Borsamıza olan,  borsa yıllık aidatı ve borsa tescil ücretleri yapılandırılabilecek olup, süresi içerisinde borç asıllarının ödenmesi halinde bu borçlara ilişkin faiz, gecikme faizi, gecikme zammı ile fer’i alacakların tahsilinden vazgeçilecektir.

Üyelerimiz Kanun ile borçlarını en fazla 6 eşit taksitte ödeyebilecek olup taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen üyelerimizin 30.09.2021 tarihine kadar Borsamıza yazılı olarak başvurması gerekmektedir.

Sayın üyelerimize saygı ile duyurulur.

EK_1 Peşin Ödeme Başvuru Dilekçesi

EK_2 Taksitte Ödeme Başvuru Dilekçesi